20 Mayıs 2012 Pazar

Yaşlanmaya Nivea Vital ile son

NIVEA geçtiğimiz günlerde bizi çok güzel bir ortamda ağırladı ve Neşe Erberk ile keyifli bir sohbet eşliğinde yaşlanmaya karşı etkili Nivea Vital serisini dinledik. Neşe Hanım 47 yaşında ve gerçekten de yaşını hiç göstermiyor. Enerjisi, pozitif iletişimi, coşku dolu anlatımı hepimizi etkiledi ve ben şahsen bir kez daha kendisine hayran oldum. 

Nivea Vital serisinin yüzü Neşe Erberk bence çok doğru bir seçim.  Neşe Hanım gerek mesleki başarıları, gerek bir anne ve girişimci olarak eğitime katkısı ve gerek aile yaşantısı ile örnek bir anne ve hayranlık duyulacak bir iş kadını.

Nivea Vital’in özelliklerini, katkılarını, kullanım şeklini Nivea yetkililerinden ve Neşe Erberk’ten dinledik bir yandan da İstanbul Boğazı’nın muhteşem manzarasına karşı bloger anneler olarak çaylarımızı keyifle yudumladık. Neşe Hanım hiç sıkılmadan her birimiz ile tek tek ilgilendi ve fotoğraf çektirdi, fotoğraflar çekilirken çok güldük…

Ben bun yazıyı yazmak için etkinlik sonunda bizlere hediye edilen Nivea Vital ürünlerini açıkçası kullanmayı ve sonucunu görmeyi bekledikten sonra yazmak istedim. 21 gün gündüz kremi, gece kremi ve göz kremini kullandım.Sonuç? Evet gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki farkı görüyorum. Kaz ayağı sorunum yoktu bununla beraber yüzümde bir ışıltı, bir toparlanma hissettim. 

Tabii ki kullanmaya devam edeceğim. Özellikle alın bölgesi ve boyun bölgesinde gözle görülür bir farklılık oluştu.

İşte Nivea Vital ürünleri ;

Nivea Vital’i kullanan ve sonucu gören biri olarak tavsiye ediyorum. Sizlere biraz daha açıklayıcı bilgi verebilmek için Nivae’nın kendi web sitesinden aldığım ürünlere ait bilgileri de aşağıda paylaşmak istedim. 


Nivea’yı zaten daha fazla anlatmaya gerek yok, hepimizin çocukluğundan bugüne mutlaka hayatına bir Nivea ürünü girmiştir. Sizde kullanın yaşlanma etkilerini daha görmeden vedalaşın derim.


NIVEA Vital serisi, 100 yıllık NIVEA cilt bakım uzmanlığı ile değerli doğal içerikleri birleştirir. İçeriğindeki Soya Özü, cildin kendi kolajen üretimini ve Hyaluronik Asit* seviyesini artırmaya yardımcı olur.
NIVEA bilim adamları bu bilgi birikimini olgun ciltlerin artan ihtiyaçlarını karşılamak için kullanıp, bu gelişmiş yaşlanma karşıtı kremi üretti.
*in vitro
VITAL YAŞLANMA KARŞITI GÜNDÜZ KREMİ NASIL ETKI EDER?
Doğal Soya özüyle olgun ciltlerdeki belirgin yaşlanma işaretlerini azaltır.
• Çizgi ve kırışıkları azaltır
• Cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırır
• Güneş Koruma Faktörü 12 ile UVA/UVB ışınlarından korur
• Yaşlılık lekelerini önlemeye yardım eder
• Ciltteki ton farklılıklarını giderir
• Cildi yoğun bir şekilde besler gün boyu rahatlık sağlar
NASIL UYGULUYORUZ?
Kremi, her gün temiz yüz,boyun ve dekolte bölgesine, yukarı doğru dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, göz çevresinden sakının.

VITAL YAŞLANMA KARŞITI GECE KREMİ NASIL ETKI EDER?

Doğal Soya özüyle olgun ciltlerdeki belirgin yaşlanma işaretlerini gece boyunca azaltır
• Cildin doğal yenilenme sürecini gece boyunca destekler
• Çizgi ve kırışıkları azaltır
• Cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırır
• Sabahları dinlenmiş bir görünüm sağlar
• Cildi yeniler ve yoğun bir şekilde besler
NASIL UYGULUYORUZ?
Kremi, her gece temiz yüz,boyun ve dekolte bölgesine, yukarı doğru dairesel hareketlerle nazikçe masaj yaparak uygulayın, göz çevresinden sakının.

VITAL YAŞLANMA KARŞITI GÖZ KREMİ NASIL ETKI EDER?

Doğal Soya özüyle olgun ciltlerde göz çevresindeki belirgin yaşlanma işaretlerini azaltır
• Göz çevresindeki çizgi ve kırışıkları azaltır
• Cildi gözle görülür şekilde sıkılaştırır
• Daha taze ve daha ışıltılı bir görünüm sağlar
NASIL UYGULUYORUZ?
Az miktarda kremi temizlenmiş göz çevrenize parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayın.

0 yorum:

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı