23 Ocak 2012 Pazartesi

Evet Sodasan …

Anne Bebek Çocuk Fuarı’nda benim en çok vakit geçirdiğim stand BioTemizlik standı idi. Markaları zaten çok uzun zamandır tanıyorum ve kullanıyorum. Görünce iyi ki gelmişsiniz, daha çok anneyle tanışır,ürünlerinizi tanıştırırsınız dedim.

BioTemizlik standında firmanın distribütörü olduğu birbirinden kaliteli, doğal ve kullanışlı 3 marka yer alıyordu. Bu sıralar özellikle internetanneleri@googlegroups.com grubumuzda pek çok annenin deterjansız temizlik sloganı ile değerli fikirlerini paylaştıklarını görüyorum ve bende o annelerden biriyim.
Biotemizlik konusunda güvenilir bir marka SODASAN.
Markanın sloganı “Doğanın bize değil, bizim doğaya ihtiyacımız var. Çevreyi kirletip doğayı tüketmeyelim”
Sodasan’ın pek çok kalite, çevre sertifikası ve sivil toplum kuruluşları tarafından tanınmışlığı var Eco Garantie, Prima Klima Siegel, Greenpeace Energy, Vegan ve Eco Cert belgelerine sahip.
Sodasan ürünleri beş ana grup altında toplanmış. Temizlik, Bulaşık, Çamaşır Yıkama, Çamaşır Yıkama Sensitive, Sabunlar. Ben özellikle organik zeytinyağlı sabun, organik bebek ve çocuk çamaşır yıkama ürünü, organik ovalama sütünü kullanıyorum.
Diğer tüm ürünleri de aynı özelliklere sahip.
Temizleyiciler ürün grubunda organik sirkeli temizleyiciler, organik portakallı yüzey temizleyicisi, bulaşık grubunda organik elde bulaşık yıkama sıvısı ve pek çok farklı ürün, çamaşır yıkama grubunda organik kireç önleyici, organik leke çıkartıcı tuz ve pek çok farklı ürün, sabun grubunda organik zeytinyağlı sabun, organik sıvı sabun ve pek çok farklı ürün bulunuyor.

Sodasan ürünlerine ulaşmak ve size en yakın Sodasan satış noktasını öğrenmek için; http://www.biotemizlik.com
adresinden Medelek Ltd.Şti ile iletişime geçebilirsiniz.

Bugünümüz, yarınımız, ailemiz, çocuklarımız ve gelecek nesiller için doğayı koruyalım, kimyasalardan ve kimyasal içeren tüm ürünlerden uzak duralım.


Bir sonraki yazımızda Biotemizlik markaları ile devam ediyoruz ve markamız Töpfer…

Sevgiyle ve doğayla kalın…

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hello are using Wordpress for your site platform?
I'm new to the blog world but I'm trying to get started and set up
my own. Do you require any html coding expertise to make your own blog?

Any help would be really appreciated!

Here is my blog post ... Order Grow XL

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı